Strengen Brygge

21. – 22. juni 2019

Thom Hell

Thom Hell spiller 21. juni, 2019 klokka 19:15 på Strengen Brygge.


Thom Hell Har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, produsent og låtskriver har Thom Hell tidligere gitt ut 8 studioalbum og 1 liveskive, mottatt 3 Spellemannpriser, sjarmert hele Norge i«Hver gang vi møtes» (2015) og vunnet «Det Store Korslaget» (2011). Hans siste plate «Happy Rabbit» (2016) ble mottatt med stående ovasjoner av britisk presse: «Heartfelt songs for a lost world»-4/5 The Guardian, 4/5 Independent, «Norwegian tripple Grammy winner in
peak form» 4/5 Mojo

Thom Hell(40) har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist. Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, bl.a. med artister som Marit Larsen, Minor Majority og Jonas Alaska. Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og utfra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk.

Når Thom nå reiser ut og spiller solo, blir det for å presentere låter fra hele sin katalog med gitar og piano. «Jeg har alltid foretrukket å spille på mindre scener foran et lite, dedikert publikum. Sånn sett er det greit at jeg ikke er større enn det jeg er !

Hell – Jeg håper du får med deg Thom Hell’s soloturne.- Jeremiah Johnson (labelmanager)

http://www.thomhell.com/

Artister

    Sponsorer

    Sponsorer