Strengen Brygge

21. – 22. juni 2019

Praktisk informasjon

Shuttle Buss
Det blir gratis shuttle buss mellom Lunde og Strengen Brygge både fredag 21. og lørdag 22.juni.

Bussen går fra Lunde Jernbanestasjon. Det vil bli lagt ut tid tabell her.

Her finner du oss
Strengen Brygge, Ulsnesveien 56, 3825 Lunde.

Tog
Kommer du med tog på Sørlandsbanen går du av på Lunde Jernbanestasjon. Det er en togtur på ca 2t 15 min fra Oslo og tilsvarende fra Kristiansand.

Ledsager
Den som skal ha med ledsager, må fremvise ledsagerbevis for at ledsager skal få fri entré. Har man ikke ledsagerbevis må ledsager betale full pris.

Åpningstider
Fredag 21.juni kl.18:00 – 01.00
Lørdag 22.juni kl.16:00 – 01.00

Barn/Ungdom
Festivalen har fri aldergrense. Barn/Ungdom under 18 år må likevel være ifølge med forelder/foresatt for å komme inn på festivalområdet. Det er du som forelder/foresatt som er ansvarlig for barna når du tar dem med på Viser ved Kanalen. Når du har med barn på festival, anmoder vi deg om å avstå fra alkohol. Vi anbefaler at du holder barna nær deg og i fornuftig avstand fra scene.

Mindreårige som blir observert med alkohol vil bli fratatt festivalarmbåndet og bortvist umiddelbart. Det samme gjelder personer som overlater alkohol til noen under 18 år.

Barn under 13 år har gratis inngang til festivalen i følge med forelder/foresatt.

Mat og drikke
På festivalområdet selges ulik mat og drikke, og all salg av mat og drikke vil foregå med bonger. Publikum trenger derfor å kjøpe bonger i bongboden.
Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt på festivalområdet. Unntaket er selvsagt barnemat til de aller minste.

Kjæledyr
Det er tillatt å ta med hund inne på festivalområdet. Du er selv ansvarlig for ditt dyr sitt ve og vel, husk det er et relativt høyt lydnivå.

Camping
Det er flott camping/bobilcamping 15 min kjøretur fra Strengen. Ta kontakt med Telemark Kanalcamping for tilbud på camping og festivalpass. Kun 3 minutter å gå for å ta gratis shuttlebuss til Strengen Brygge.

Et annet alternativ er Hogga Sluse. Dette er en flott camping for både bobil og telt. 6 minutter kjøretur eller ca. 15 min sykkeltur fra festivalområdet. Kun 2 minutter å gå for å ta gratis shuttlebuss til Strengen Brygge.

Artister

    Sponsorer

    Sponsorer