Lunde Sluseamfi

16. – 17. juni 2017

Praktisk informasjon

Her finner du oss
Lunde Sluseamfi, Slusevegen 40 3835 Lunde
Inngangen til Viser ved Kanalen er i Slusevegen. Det er ikke inngang fra sti langs kanalen nede på brygga bak scenen.

Bil
Kommer du med bil er det egen parkering til Lunde Sluse i Slusevegen 150 meter før inngang til festival

Tog
Kommer du med tog på Sørlandsbanen går du av på Lunde Stasjon. Det er en togtur på ca 2t 15 min fra Oslo og tilsvarende fra Kristiansand. Det er ca 10 minutter å gå fra Lunde Stasjon til festivalen.

Ledsager
Den som skal ha med ledsager, må fremvise ledsagerbevis for at ledsager skal få fri entré. Har man ikke ledsagerbevis må ledsager betale full pris.

Åpningstider
Inngang til Lunde Sluseamfi åpner begge dager kl 18.00. Inngang til Strengen Brygge på barn og familiedag lørdag åpner lørdag kl 14.00. Lyd og bilde Film og lydopptak inne på festivalområdet/Strengen Brygge er ikke tillatt. Pressefotografer må ha særskilt tillatelse for å kunne gjøre filmopptak. Mobiltelefoner med kamera er det lovlig å ta med inn.

Barn
Festivalen har fri aldergrense. Barn under 16 år må likevel være ifølge med forelder/foresatt for å komme inn på festivalområdet. Det er du som forelder/foresatt som er ansvarlig for barna når du tar dem med på Viser ved Kanalen. Når du har med barn på festival, anmoder vi deg om å avstå fra alkohol. Vi anbefaler at du holder barna nær deg og i fornuftig avstand fra scene.

Mindreårige som blir observert med alkohol vil bli fratatt festivalarmbåndet og bortvist umiddelbart. Det samme gjelder personer som overlater alkohol til noen under 18 år.

Barn under 13 år har gratis inngang til festivalen i følge med forelder/foresatt. Dette gjelder likevel ikke på barn og familie konsert på Strengen Brygge lørdag 20. juni.

Mat og drikke
Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt på festivalområdet. Unntaket er selvsagt barnemat til de aller minste. På festivalområdet selges ulik mat og drikke.

Kjæledyr
Det er tillatt å ta med hund inne på festivalområdet. Du er selv ansvarlig for ditt dyr sitt ve og vel, husk det er et relativt høyt lydnivå.

Camping
Det er flott camping/bobilcamping bare 5 minutters gange gjennom Sluseparken til festivalområdet. Ta kontakt med Telemark Kanalcamping for tilbud på camping og festivalpass.

Artister

    Sorry, no posts matched your criteria.

    Sponsorer