Strengen Brygge

22. – 23. juni 2018

The EspelidsGled dere til The Espelids som skal ta oss inn i natten sammen med Rune Sanden, og avslutte årets festival med en helt spesiell konsert inne i baren på Strengen Brygge!

The Espelids er et familieband fra Treungen som består av pappa Olav på bass (45), sønn Jon på trommer (18) og sønn Tov (20) på gitar og vokal. Lillesøster Mia (12) er også med av og til på vokal. The Espelids er som regel en trio, men bandet er glad i å knytte til seg gode venner og lokale talenter.

Som trio er The Espelids en cover- rocketrio inspirert av musikk fra 70- tallet og da spesielt Jimmy Hendrix, men også ZZ top, og John Major blir spilt. Musikken har hardtslående trommeriffs, mye gitarsoloer, drivende bassganger og glødende rørforsterkere, som seg hør og bør, for en powertrio. Fellesnevneren for The Espelids er spilleglede, overskudd og kjærligheten til musikk fra rockens vugge.

Til Viser ved Kanalen, tar The Espelids med seg sin gode venn, gitarmentor og lokal gitarist, Morten Kåsi.

The Espelids er på Facebook, lik gjerne siden, og se et klipp fra opptreden fra Treungenfestiavel 2016, om du lurer på hvordan bandet høres ut.

Artister

    Sponsorer

    Sponsorer