Strengen Brygge

22. – 23. juni 2018

SkambanktEKSKLUSIV innsamlingskonsert med SKAMBANKT!

Skambankt reiser 30 mil for å spille gratis for vår gode venn og Kartgeneral Bjørn Thore Andreassen.

Bjørn Thore ble høsten 2015 alvorlig syk. Da legene i Norge ikke lenger hadde behandling å tilby valgte Bjørn Thore og Sigrid å reise til Tyskland for å søke hjelp. Dette er kostbart og venner av Bjørn Thore dro derfor i gang en innsamlingsaksjon. Skambankt ønsket å bidra, og slik gikk det til at de spiller midnattskonsert for Bjørn Thore fredag 16 juni 💜

Alle inntekter på konserten går til Bjørn Thore. Pris er minimum kr 250,- og vippses til 48231884 eller settes inn på konto 05323233863 – merk betaling med «Skambankt». Kvittering på mobil gjelder som billett, det samme gjør kvittering fra nettbanken🌸. Du kan også kjøpe billett  via Viser Ved Kanalen sin Vippskonto 107498 og merke betalingen «Skambankt».

Har du kjøpt festivalpass eller dagspass er denne konserten inkludert i billetten!

Litt om Skambankt:
For lenge siden, en dag i 1994, ble det arrangert festival på Klepp. Et band meldte avbud og det ble en ledig plass på plakaten. Samme dag bestemte barndomskompisene Hans Egil, Tollak og Terje seg for å starte Skambankt.

9 sanger ble laget i hui og hast og fremført senere på kvelden.

Først ti år seinere, i 2004, kom debutalbumet. Skambankt fikk raskt et sterkt live- rykte, og i løpet av de neste årene la bandet flere signatursterke plater på bordet, med hits som «O Dessverre», «Malin», «Mantra» og «Voodoo».

Live er Skambankt, med sin solide, energiske og monumentale rock, et must
å få med seg. Bandet har overbevist flere ganger på Øya og Roskilde, og fikk sin store drøm om dele scene med AC/DC på Valle Hovin innfridd i 2009.

I 2014 kom det foreløpig siste Skambankt-albumet «Sirene».
Dette ble mottatt med stor begeistring og ble belønnet med hele 15 femmere. Siden den gang har bandet turnèrt jevnlig i hele Norge og Danmark, og spilt på de største festivalene.

For Skambankt kommer 2017 først og fremst til å
handle om å lage ny musikk til nytt album, men bandet kommer også til å gjøre et par eksklusive konserter.

Nytt album album kommer i 2018. Stay tuned!

Skambankt er:
Terje Winterstø Røthing – vokal & gitar
Hans Egil Løe Abelsnes – gitar & vokal
Tollak Friestad – bass
Børge Henriksen – trommer

Ønsker du KUN å komme på denne konserten kjøper du billetter på Vipps – detaljer kommer!

Artister

    Sponsorer

    Sponsorer