Strengen Brygge

22. – 23. juni 2018

deLillosEt av Norges viktigste rockeband deLillos kommer til Viser Ved Kanalen fredag 16.juni, 2017!
Med en enorm mengde allsangvennlige hits i kofferten har virkelig deLillos bevist seg å være et av de fremste innenfor norsk rock. Med et lett naivt tekstunivers med livlige gitarer og Lars-Lillos’ velkjente og særegne vokal, er alt de har gjort nærmest som kulturskatter å regne. Og folkefavorittene «Smak av honning», «Neste sommer», «Flink», «Kokken Tor» og «Tøff i pysjamas» vil for alltid stå fjellstøtt både live og i det gode gamle albumformatet.

deLillos ble dannet i Oslo i 1984. Gruppen blir regnet som en av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene.

deLillos har i 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. De har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold.

Lars Lillo-Stenberg deltok i Hver gang vi møtes i 2014. Samme høst ga deLillos ut albumet «Rett og slett livet» til strålende kritikker. Albumet lå på 1. plass på iTunes og VG albumlista etter utgivelsen.

deLillos kom også med nytt album “Peiling på seiling” 28. oktober 2016, til strålende anmeldelser. De nye låtene vitner om et band som etter 30 år stadig vil noe med musikken sin. Lars Beckstrøm har skrevet to låter, og Lars Lundevall én, mens Lars Lillo-Stenberg selv står for åtte.

Publikum; gled dere til en reise med mimring, allsang, nye innputt og gode dråper kvalitetsmusikk!

For flere hyllester les:

Artister

    Sponsorer

    Sponsorer