Strengen Brygge

22. – 23. juni 2018

David Urwitz m/bandDavid Urwitz har blitt kalt Nordens best bevarte hemmelighet. Siden debuten for tolv år siden, har David gitt ut seks CD-plater, gjort over 500 konserter i Norge og Sverige, samt blitt hørt og sett på radio og fjernsyn. Litt i skyggen, har han skapt sin egen plattform med et stadig voksende publikum.

I 2014 gjorde han den kritikerroste kort-og antireklame filmen Made by Trollhättan. Filmen er 114 sekunder lang og sier mer om David som låtskriver og utøver enn presse tekster. Se den her.

I 2005 kom David sitt debutalbum, Det er ikke noe mer til det. Mange kritikere mente at det var akkurat dette som har vært savnet på den svenske rockescenen. De følgende to år, ga David et album i året. Singelen «Din skull» kom inn på sjette plass på listene, mens flere av sangene hadde høy rotasjon på radio.

I 2010 ga han ut et samlealbum designet kun for Norge. Davids duett «Hos mig,» sammen med Helene Bøksle, ble en stor hit i Norge, og David gjorde nesten 100 spillejobber det året. Videre ga han ut album nummer fem; «Ta mig nånstans där solen skiner» i 2012, album nummer seks «En gång i världen» (produsert av Peter LeMarc) i 2013, og det sjette i rekken, samlingen dobbeltalbumet «Ett försök till samling – David, vad är det du vill höra» i 2015.

 

Artister

    Sponsorer

    Sponsorer